FCM Dorohoi – Sporting: 0-1

Sporting Suceava a inceput sa prinda gustul victoriei in amicale. Trupa antrenata de Claudiu Sevaciuc a bifat al doilea succes consecutiv in meciurile de pregatire din intersezon, dupa ce s-a impus astazi, cu scorul de 1-0, pe terenul gruparii Fcm Dorohoi. Desfasurata pe un teren greu, partida a consemnat putine ocazii notabile de poarta, unicul gol al intalnirii fiind marcat de veteranul Mihai Gurita, care a inscris in minutul 35, in urma unei centrari trimise de Arotaritei. “Alb-verzii” au introdus din nou mingea in poarta in repriza secunda, dar reusita semnata de acelasi Gurita a fost anulata pe motiv de offside.

Sporting Suceava: Butnariu – Ailenei, Andronic, Ferariu, Arotaritei – Filip – Azaharioaie, Apetri, Cainari, Bagu – Gurita. Au mai intrat: Galan, Kuruc, Vitu, Prichici, Gasca, Strugariu, Nechitoaia si Buziuc.

Fcm Dorohoi: Rohetki – Nicolae, Halip, Cososchi, Sandu – Orasanu, Borostean, Bulgaru, Darvariu – Sandu, Porfireanu. Antrenor: Vespazian Colban. Au mai jucat: Iordache, Vrabie, Atanasoaie, Dulgheru si Paval.

A fost un meci de angajament, in care singurul lucru notabil este evolutia lui Gurita. Chiar si la aceasta varsta, se vede ca a jucat la un nivel inalt, s-a pregatit foarte bine si in pauza de iarna si cred ca va trage echipa dupa el in retur”, a declarat antrenorul echipei sucevene, Claudiu Sevaciuc.

Conducerea “alb-verzilor” se afla in cautarea unui adversar pentru disputarea unui meci de verificare pe parcursul saptamanii viitoare, gruparea contactata in acest sens fiind divizionara secunda Csms Iasi.

Foto: Andrei Birta

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FCM Dorohoi – Sporting: 0-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*