FC Voluntari a ajuns victimă colaterală în duelul dintre Suceava şi Botoşani

Cavalerii Nordului - Voluntari

Suporterii echipelor de fotbal din Suceava şi Botosani continuă să se tachineze, chiar dacă formaţiile lor favorite joacă în eşaloane diferite. Mai nou, prim-divizionara FC Voluntari a ajuns victimă colaterală în tradiţionalul duel dintre cele două oraşe.

În meciul dintre Rapid Suceava şi FC Voluntari din play-off-ul sezonului trecut al Ligii a 2-a, Cavalerii Nordului şi South Boys Voluntari s-au încurajat reciproc, după care au scandat împreună împotriva rivalilor de la FC Botoşani, respectiv Academica Piteşti.

suporteri voluntari

După promovarea în Liga I, ilfovenii nu şi-au uitat prietenii din Suceava, astfel că la meciul cu FC Botosani au afişat un banner cu mesajul “Respect Cavalerii Nordului”.

Replica botoşănenilor a depăşit însă limita bunului simţ. În urmă cu două zile, un membru din South Boys Voluntari a postat pe Facebook o fotografie cu autocarul echipei din Voluntari vandalizat cel mai probabil de cei din peluza sud botoşaneană.

autocar Voluntari

Ultima întâlnire directă dintre suceveni şi botoşăneni s-a derulat în toamna anului trecut, când Rapid Suceava a fost nevoită să joace peste Siret meciul din optimile Cupei României cu Petrolul Ploieşti. Suporterii botoşăneni au profitat atunci de naivitatea a doi tineri suceveni şi au capturat steagul de gard al brigăzii Contras, provocând astfel desfiinţarea grupului respectiv. Citiţi aici povestea!

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FC Voluntari a ajuns victimă colaterală în duelul dintre Suceava şi Botoşani"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*