FC Pojorâta, victorie la debut

FC Pojorata este singura echipa suceveana care a iesit invingatoare din prima etapa a Ligii a III-a. Formatia antrenata de Danut Mandrila a castigat, cu 1-0, meciul de debut disputat sambata, pe teren propriu, in fata gruparii CSM Kosarom Pascani.

Desfasurata sub privirile a circa 1.000 de spectatori, intalnirea a inceput cu un joc de uzura, singura ocazie din prima jumatate de ora venind in minutul 29, cand Cherariu a sutat in blocaj dupa o respingere a defensivei oaspetilor. Gazdele aveau sa arunce tribuna in aer in minutul 41, cand Lazar a fost faultat in careu, centralul bacauan Sergiu Mavriche a indicat penalty, iar Ionita a iertat de pe punctul cu var de la 11 metri. Golul le-a dat aripi bucovinenilor, care isi puteau dubla avantajul chiar inainte de pauza, dar sutul lui Cherariu a nimerit doar incheietura barelor.

FC Pojorata si-a facut insa meciul greu la un sfert de ora de la reluare, cand Lazar a vazut al doilea cartonas galben si si-a lasat echipa in zece oameni. Danut Mandrila a mutat promp, a renuntat la un atacant in favoarea unui jucator de travaliu, iar acest lucru s-a vazut in joc, unde pascanenii au dominat teritorial fara sa-si creeze insa ocazii clare de gol. Pe final, gazdele isi puteau securiza victoria, dar Irimia a trimis putin pe langa tinta o minge centrata de pe partea stanga. S-a terminat 1-0, suficient pentru ca Pojorata sa-si treaca in cont primele trei puncte in Liga a III-a.

FC Pojorâta: Axinte – Fortuna, Prundean, Neagoe, Cherariu – Ionita, Nemes, Lazar, Botezatu – Irimia, Beleca. Au mai intrat: Tivodari, Stroia, Iftimie si Dodan.

In runda viitoare, FC Pojorata va juca miercuri, de la ora 17.00, pe terenul celor de la CSM Moinesti, intr-un meci devansat cu doua zile la solicitarea gruparii bacauane.

COMENTARII:

1 Comentariu la "FC Pojorâta, victorie la debut"

  1. felicitari echipei F.C. Pojorata
    felicitari suporterilor care sustin echipa si o incurajeaza
    felicitari si lui Irimia Andrei si lui Nemes Ionel
    SUCCES IN CAMPIONAT

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*