FC Pojorâta – Rapid: 1-1

Rapid Suceava a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul de pregatire disputat astazi, la Campulung Moldovenesc, in compania divizionarei a treia FC Pojorata.

„Ceferistii” au deschis scorul la un sfert de ora de la fluierul de start prin Cainari, ajuns la cel de-al cincilea gol in jocurile amicale disputate in aceasta vara, dar s-au vazut egalati la jumatatea reprizei secunde, dintr-un penalty transformat de Ionita.

Cu prilejul acestui amical, „Magiun” a mizat pe portarul Andrei Artenie, adus de la Falticeni, dar si pe mijlocasul Maradona Chiriac (foto), revenit in curtea Rapidului.

Rapid Suceava a inceput in urmatoarea formula: Pascal – Balan, Ferariu, Sava, Semeghin – Golofca, Velescu, Apetri, Lutac – Cainari, Ionesi. Pe parcurs au mai intrat: Artenie, Cristescu, Nastasiu, Spatar, Stanescu, Fedorovici, Chiriac si Stoian.

Joi, de la ora 18.00, pe Areni, Rapid va juca un amical in compania Sportingului.

COMENTARII:

4 Comentarii la "FC Pojorâta – Rapid: 1-1"

  1. La anul asta va fi un derby :)))))

  2. DUTICA , NEGRU , SUMANARIU DE CE NU AU JUCAT ? MULTUMESC !

  3. Au jucat, dar sunt astia mai batuti in cap si n-au scris

    • Au jucat, au jucat bine… dar nu i-a vazut nimeni, vorba lui Robert Nita. S-au facut remarcati intr-un asemenea hal, incat antrenorii au uitat sa-i mentioneze la recensamant. Vedeti-va, ba, de fotbal! Ca intr-o zi o sa va uite astia de tot in vreo deplasare, cum s-a facut Halagian ca-l uita pe Vintila la Piatra Neamt. O sa ramaneti de caruta.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*