FC Pojorâta – Rapid: 2-3

Rapid s-a impus, cu scorul de 3-2 (2-0), in meciul amical disputat miercuri pe terenul divizionarei a treia FC Pojorata. Formatia antrenata de Bogdan Tudoreanu si-a asigurat a patra victorie in amicale prin golurile marcate de Negru (2) si Matei.

Gazdele au redus in diferenta in repriza secunda prin Cherariu si Ionita (penalty).

FC Pojorâta: Turita – Kuruc, Prundean, Patca, Cherariu – Ionita, Platon, Cuciureanu, Padurariu – Buhacianu, S. Rus. Au mai intrat: Puianu, Muresan, Balatici, Tivodari, A. Razlog, Iuga, Vârlan, A. Rus, Bolfa, Canisag, Balan si Vicliuc.

Rapid: Rohetki – Balan, Plecanciuc, Ferariu, Semeghin – Gheorghiciuc, Apostol, Burcea, Cerlinca – Matei, Negru. Au mai intrat: Pascal, Sava, Bâgu, Velescu, Golofca si Julei, un mijlocas in varsta de 20 de ani venit in probe de la Dinamo Onesti.

Sumanariu si Marinkovic nu au jucat din cauza unor accidentari, Spatar a fost invoit,  in timp ce mijlocasul bacauan Andrei Intuneric a dat bir cu fugitii de pe Areni.

Marti, cu incepere de la ora 17.30, Rapid CFR Suceava va juca pe terenul iesenilor de la Stiinta Miroslava, intr-un meci contand pentru Turul al IV-lea al Cupei Romaniei.

 

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FC Pojorâta – Rapid: 2-3"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*