FC Pojorâta, prima victorie

FC Pojorata a reusit prima victorie de la startul pregatirilor de vara, dupa ce s-a impus ieri dupa-amiaza, cu scorul de 2-0, in meciul amical disputat pe terenul divizionarei a patra CS Gura Humorului. Echipa antrenata de Danut Mandrila si-a asigurat succesul prin golurile marcate de fostii humoreni Beleca si  Botezatu.

E prima, sper sa nu fie si ultima victorie. In general, sunt multumit de jocul echipei, tinand cont ca in ultimele zile am pus accentul pe pregatirea fizica. De acum, vom incepe sa creionam un prim unsprezece si ne vom concentra pe amicale si pe pregatirea tehnico-tactica”, a declarat antrenorul Danut Mandrila.

FC Pojorata a inceput amicalul de ieri in urmatoarea formula: Axinte – Donose, Prundean, Fortuna, Cherariu – Ionita, Nemes, Botezatu, Dodan – Beleca, Irimia. Au mai intrat: Puianu, Blidariu – Tivodari, Nutu, C. Ilie, Lazar, Iftimie, Stroia si Erhan.

In urmatorul meci de pregatire, FC Pojorata se va deplasa joi, 8 august, pe terenul Bucovinei Radauti. “Ne dorim sa mai disputam un joc la inceputul saptamanii viitoare, dar asta in functie de ce adversar disponibil gasit”, a precizat Mandrila.

Aflata in fata primul sezon din istorie la nivelul Ligii a III-a, FC Pojorata isi va prezenta lotul de jucatori, intr-un cadru festiv, pe propriul stadion, duminica, 11 august, cu ocazia unui meci amical in compania celor de la CS Gura Humorului.

In mare masura, lotul este definitivat. Mai suntem in discutii cu doi jucatori pe care vrem sa-i aducem”, a mai spus Danut Mandrila, care a precizat ca echipa va evolua din viitorul sezon sub denumirea de FC Bucovina Pojorata.

COMENTARII:

1 Comentariu la "FC Pojorâta, prima victorie"

  1. multa bafta

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*