Pojorâta – Gloria Bistriţa: 0-3

FC Pojorata a inceput cu stangul seria meciurilor de pregatire. Miercuri, in primul amical al verii, echipa antrenata de Danut Mandrila a pierdut pe teren propriu, cu scorul de 0-3, in fata Gloriei Bistritei.Ardelenii au intrat la pauza in avantaj, in urma unui gol marcat din lovitura libera de catre Jarda, iar in repriza secunda au mai inscris de doua ori prin Fl. Alexandu si fostul mijlocas al Pojoratei, Antonescu.

Am avut si noi 5-6 ocazii bune de gol, pacat ca nu am fructificat macar una dintre ele. A fost primul nostru meci din aceasta vara, iar principalul scop a fost sa vedem la lucru toti jucatorii. Concluzia este ca trebuie sa mai aducem 2-3 jucatori, printre care si un portar. Sper ca pana la sfarsitul saptamanii viitoare sa ne definitivam si lotul”, a declarat antrenorul Danut Mandrila.

FC Bucovina Pojorata (prima repriza): Turita – Kuruc, Patca, Colilie, Dutica, Platon, Varlan, Sarbu, Cherariu, Buhacianu, S. Rus. FC Bucovina Pojorata (repriza secunda): Puianu – Balatici, Prundean, A. Razlog, Iuga, Conisag, Ionita, Cuciureanu, Padurariu, Balan, Vicliuc. Tivodari si Stroia au fost invoiti de antrenorul Danut Mandrila.

Pana la startul noului sezon al Ligii a III-a, FC Pojorata va mai disputa trei meciuri amicale, doua cu FCM Suceava (13 si 19 august), si revansa cu Gloria (16 august).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Pojorâta – Gloria Bistriţa: 0-3"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*