FC Pojorâta a sunat adunarea

FC Pojorâta a demarat la mijlocul acestei săptămâni pregătirile pentru viitorul sezon al Ligii a III-a, primul din istoria clubului la acest nivel. La apelul dat miercuri de antrenorul Dănuţ Mândrilă, la primul antrenament al verii, programat pe stadionul “Rarăul” din Câmpulung Moldovenesc erau aşteptaţi 23 de jucători.

În ideea consolidării lotului de jucători, “roş-albaştrii” au efectuat în această vară şase achiziţii: portarul Ionuţ Puianu (18 de ani), mijlocaşul Adrian Mihailovici (22 de ani) şi atacantul Ionuţ Beleca (25 de ani), toţi trei aduşi de la CS Gura Humorului, fundaşul central Eusebiu Furtună (25 de ani), sosit de la Foresta Mălini, atacantul Florin Dodan, venit de la Viitorul Târgu Frumos şi de Ionuţ Donose, un fundaş dreapta de la Rapid Dumeşti. Singurul absent motivat de la reunirea lotului a fost atacantul Andrei Irimia, plecat pentru câteva zile în concediu cu familia în Germania.

Campania de achiziţii nu s-a încheiat însă pentru FC Pojorâta, antrenorul Dănuţ Mândrilă anunţând că-şi mai doreşte doi-trei jucători pentru a avea dubluri pe toate posturile. “Mai suntem în discuţii cu câţiva jucători, printre care şi Cătălin Scrab de la Târgu Frumos. Vom vedea în ce măsură vom putea perfecta actele de transfer. Cert este că ne aşteaptă un sezon lung şi avem nevoie de dubluri pe toate posturile”, a spus Dănuţ Mândrilă, care a dezvăluit că a fost contactat în ultimele zile inclusiv de jucători de la divizionara secundă Rapid Suceava, care ar fi dispuşi să evolueze din toamnă la FC Pojorâta.

În schimb, “roş-albaştrii” au renunţat în această vară la patru jucători din lotul de sezonul trecut, este vorba de portarii Petrică Rotariu şi Valentin Moroşan, de Alex Tomco şi de veteranul Marius Bosancu. Totodată, fundaşul Iulian Sârbu a făcut un pas în spate în cariera de fotbalist şi a preluat din această vară funcţia de antrenor secund.

Conducerea clubului din Pojorâta a precizat că şi-a pus la punct şi dosarul de înscriere în campionat. “Dosarul este pus la punct, iar mâine îl vom depune la Federaţie. Mai râmâne doar să ne fie omologat stadionul din Pojorâta, acest lucru urmând să aibă loc undeva la sfârşitul acestei luni. Cert este că vom juca la Pojorâta primul meci din Liga a III-a”, a mai spus antrenorul Dănuţ Mândrilă.

Până la terminarea lucrărilor de mărire a suprafeţei de joc a stadionului din Pojorâta, “roş-albaştrii” se vor antrena la Câmpulung Moldovenesc. La mijlocul pregătirii de vară, în funcţie şi de data de start a noului sezon, Nemeş şi compania vor efectua şi un stagiu centralizat de pregătire de zece zile. De asemenea, FC Pojorâta are în plan şi disputarea unor meciuri amicale, primii adversarii cu care a bătut palma în acest sens fiind FCM Dorohoi şi Bucovina Rădăuţi.

Pentru primul sezon din istorie la nivelul eşalonului trei, FC Pojorâta are ca prim obiectiv salvarea de la retrogradare.

COMENTARII:

1 Comentariu la "FC Pojorâta a sunat adunarea"

  1. am vazut azi jocul celor de la Pojorita de la Falticeni intr-un meci test.o echipa innoita ,frumoasa care ar trebui sa se ridice la nivelul ambitiilor primarului de acolo care se vede de departe ca este ambitios si ca vrea sa faca ceva frumos acolo.azi am remarcat citiva jucatori cred ca veniti noi care sunt muncitori,au viziune in timpul jocului,tehnici cred ca este vorba de Dodan si Grigoras.am mai remarcat fundasul venit nou care a aratat siguranta,plasament bun si..se baga in atacanti.dar,si pentru ca am observat asta de mai mul timp,la mai multe jocuri, mijlocul ,acel creier al echipei e varza cred ca joaca numai pentru banii pusi in joc,Ionita sau cam asa ceva ,se invirte ca un titirez nu paseaza face multe faulturi,ar fi bun ca sa distruga un joc ,ar fi bun sa distruga jocul adversarilor dar nu si pe al propriei echipe,daca Pojorita continua cu el,sunt victime.am mai remarcat ,dar constant e nr. 8,cu viteza,tehnic, viziune in joc,bataios la recuperare si care vesnic asteapta pase de la Ionita.si portarul adus nou,chiar amandoi…buni.Spunetii lui Ionita sa puna suflet la echipa ca numai cu caracter de mercenar nu o sa faceti nimic,cel putin din tribuna se vede ca e murat tare si canditi-va ca ar trebui sa conduca tot mecanismul.in rest numai de bine si felicitari primarului din Pojorita.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*