Family a jucat finala Neymar Jr’s Five Cup

Family Suceava a fost la un gol distanta de a castiga faza nationala a Neymar Jr’s Five Cup si implicit a ratat o excursie de vis in Brazilia. In direct la ProX, echipa lui Costel Pamparau a pierdut finala disputata sambata la Bucuresti, dupa regula golului de aur, cu scorul de 0-1, in fata celor de la ABC United Timisoara. Formatia suceveana a castigat grupa din care a facut parte cu maximum de puncte dupa 2-0 cu Just Friends, 5-0 cu Catalanii si 2-1 cu United to Victory, iar in faza semifinalelor a trecut de Galacticii, cu scorul de 2-1.

Family Suceava: Daniel Fartais, Alexandru Grigoras, Iustin Filip, Costel Pamparau, Nicolae Ciutac, Alex Dragomir, Daniel Paius si Florin Turineac.

Neymar Jr’s Five Cup este o competitie care a reinventat regulile fotbalului de cinci la cinci. Astfel, echipele pierd cate un jucator de fiecare data cand primesc un gol, pana cand o echipa ramane fara jucatori sau pana cand s-au scurs cele zece minute regulamentare ale unui meci. În acest an, peste 60 de tari, de pe sase continente, au gazduit etape de calificare, cu scopul de a gasi cea mai buna echipa care sa obtina trofeul finalei mondiale, care se va desfasura la Instituto “Projeto Neymar Jr.” din Brazilia, pe data de 21 iulie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Family a jucat finala Neymar Jr’s Five Cup"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*