Excursie în deltă

Pentru voleibaliştii suceveni ce a fost mai greu a trecut. După ce s-au impus în faţa contracandidatelor la primul loc, jucătorii pregătiţi de Victor Pancu înfruntă sâmbăta ultima clasată, Deltacons Tulcea.

Liderul la zi în prima serie din eşalonul secund, CSM Suceava are o mişiune uşoară în această etapă. Dupa ce au obţinut punctaj maxim în primele patru etape, voleibaliştii suceveni nu au cum sa întâmpine probleme în deltă. Gazdele au retrogradat în vară din prima ligă, iar în prezent echipa este formată din juniori. De altfel, tulcenii deţin în momentul de faţă lanterna roşie a clasamentului.

“Sper ca acest meci sa nu aiba o istorie prea mare. Noi mergem clar sa castigam, mai ales ca intalnim o echipa de juniori. Va fi un meci normal in care trebuie sa ne prezentam si sa jucam cum stim noi mai bine”, a declarat antrenorul Victor Pancu.

Singurul jucător incert pentru meciul din această etapă este Andrei Sasu. Ridicătorul sucevean a răcit şi nu a putat efectua ultimul antrenament, însă sunt şanse ca acesta să poată juca sâmbătă. Partida dintre Deltacons Tulcea şi CSM Suceava va avea loc sâmbătă de la ora 11:00.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Excursie în deltă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*