EXCLUSIV| Niga a semnat cu FCSB! Vezi cât primește Foresta!

Toma Niga

Toma Niga este incepand de luni jucătorul vicecampioanei Romaniei, FCSB. Portarul sucevean in varsta de 19 ani a semnat un contract pe 5 ani cu gruparea patronata de Gigi Becali. Toma Niga este cel de-al treilea jucător care părăsește în mod oficial Foresta în această vară, după Bogdan Rusu și Lucian Dumitriu, cei doi urmând să semneze cu nou-promovata FC Hermannstadt Sibiu.

Dupa doua runde de negocieri, conducatorii cluburilor Foresta Suceava si FCSB au convenit asupra detaliilor transferului lui Toma Niga la gruparea „ros-albastra”. In schimbul cedarii portarului originar din localitatea suceveana Frumosu, clubul din Areni va primi 30.000 de euro plus 15% dintr-un eventual transfer.

“Ieri s-a perfectat transferul lui Toma Niga catre FCSB. Suma de transfer este 30.000 euro plus 15% dintr-un eventual transfer. Poate pare putin, dar eu cred ca am obtinut maximum, avand in vedere faptul ca jucatorul putea pleca si gratis din cauza restantelor financiare pe care le aveam fata de el. Acesti bani vor fi virati in contul clubului, iar de acolo vor fi directionati catre Finante pentru a mai stinge o parte din obligatii”, a anuntat presedintele Consiliului de Administratie al clubului Foresta, Andrei Ciutac.

Nascut pe 15 august 1997, in localitatea Frumosu din judetul Suceava, portarul Toma Niga a bifat in ultimul sezon al ligii secunde 27 de meciuri ca titular in tricoul celor de la Foresta. Goalkeeperul in varsta de 19 ani se afla si in atentia selectionerului nationalei de tineret a Romaniei, Daniel Isaila, care l-a convocat la inceputul lunii martie, la Centrul National de Fotbal de la Buftea, la o actiune la care au luat parte mai multi jucatori din Liga a II-a si Liga a III-a.

În altă ordine de idei, Foresta s-a trezit cu un nou memoriu depus împotriva clubului la Comisia Națională de Soluționare a Litigiilor, de această dată din partea fundașului Alin Mutu, care își cere drepturile.

COMENTARII:

5 Comentarii la "EXCLUSIV| Niga a semnat cu FCSB! Vezi cât primește Foresta!"

  1. Oare va mai fi fotbal de liga 2 la Suceava ? Stie cineva ? Gazeta sv ?

  2. Dupa toate astea il mai injurati pe Asanache ca a plecat? Ala stia ca la Suceava nu se vrea fotbal serios! Cine isi cheltuie din banii lui pentru ca altii sa se imbogateasca?

    O sa mai fie memorii depuse ! forta Radauti! aia va fi echipoa bucovinei

  3. Ce Rădăuți ,,,,,,la baraj santeti varză de Milaseutiii !!!!!! muclessss .

  4. Nu are Sv bani si are Radauti ul, ganditi ca la gradinita, stai intai sa treaca Radauti ul barajul pt C si sa termine turul :)), poate in primavara nu mai au bani exact ca Foresta.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*