EUROSUCEVENII

Echipa locală de handbal, Universitatea Suceava, este în semifinalele Cupei Challenge. Studenţii au primit dreptul de a disputa penultimul act al competiţiei, după ce au câştigat şi meciul retur cu Krems, scor 32-24.

Cu un avantaj de 3 goluri luat în meciul de la Krems, handbaliştii suceveni au început partida de sâmbată destul de greu. După o serie de greşeli la finalizare, studenţii s-au văzut conduşi în minutul 12, scor 3-4. A fost ultima dată când austriecii le-au dat emoţii suporterilor Universităţii. Treptat, sucevenii au trecut la cârma jocului, iar la pauză aveau un avantaj de patru goluri. În repriza secundă, Universitatea şi-a surclasat adversara, reuşind să ia la un momentdat şi un avantaj de 10 goluri pe tabela de marcaj. Până la final, oaspeţii au mai recuperat din handicap, însa nici într-un moment nu s-a pus problema echipei câştigătoare. Handbaliştii suceveni au câştigat astfel cu scorul de 61-50 dubla cu Krems şi doar două meciuri îi mai despart de ultimul act al Cupei Challenge.

Celelalte trei formaţii calificate alături de Universitatea în semifinalele Challenge Cup, sunt UCM Reşiţa, Bern Muri din Elveţia şi Beşiktaş. Tragerea la sorţi pentru stabilirea meciurilor va avea loc marţi de la ora 13, la Viena.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "EUROSUCEVENII"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*