Etapă finală a Campionatului Naţional de Alergare Montană are loc la Câmpulung

Municipiul Câmpulung Moldovenesc va gazdui, în premiera, o etapa finala a Campionatului National de alergare montana. Evenimentul va avea loc pe 19 august si va reuni la start peste 100 de atleti din tara. Traseul pe care se va desfasura cursa a fost inspectat chiar de presedintele Federatiei Române de Atletism, Florin Florea. Seful Federatiei Române de Atletism, Florin Florea, a fost prezent vineri la Câmpulung Moldovenesc pentru a verifica traseul pe care se va desfasura etapa finala a Campionatului National de alergare montana. Cu aceasta ocazie, seful atletismului românesc a discutat cu primarul Mihaita Negura, cu antrenoarea Erzilia Tâmpau si cu reprezentantul salvamontistilor pe tema competitiei programata pe data de 19 august.

În paralel cu Campionatul National pentru seniori si juniori I, în aceeasi zi va avea loc si Cupa Raraul, o competitie destinata tuturor categoriilor de vârsta.

Antrenorii suceveni spera ca sportivii lor sa obtina între patru si sase medalii la competitia de la Câmpulung Moldovenesc. Atletii vor concura pe o distanta de 4 kilometri, cu o diferenta de nivel de 360 de metri. Startul si finish-ul vor fi în fata primariei din Câmpulung Moldovenesc, au anuntat organizatorii.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Etapă finală a Campionatului Naţional de Alergare Montană are loc la Câmpulung"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*