Echipamentul, o superstitie a handbalistilor

Universitatea pregăteşte meciul tur din finala Cupei Challenge până în cel mai mic detaliu. Handbaliştii suceveni sunt pregătiţi psihic pentru infernul pe care îl vor creea suporterii Reşiţei, iar ca să fie siguri că vor face un joc bun, au hotărât să poarte acelaşi echipament ca şi în precedentele meciuri din Cupa Challenge.

“Chiar daca este putin cam obosit si cam uzat, vom purta acelasi echipament ca si pana acum. Este o dorinta a jucatorilor de a nu purta echipament nou, doar in retur daca se va hotari altceva, vom vedea. Respect dorinta jucatorilor si cred ca este foarte bine sa facem asa ceva pentru ca important este sa plecam cu un psihic bun, chiar daca este vorba doar de superstitii”, a afirmat directorul tehnic al Universitatii, Petru Ghervan.

Petru Ghervan nu îşi face griji în ceea ce priveşte atmosfera care va fi în Sala Polivalentă din Reşiţa. Mai mult, tehnicianul Universităţii a mărturisit că echipa pe care o pregăteşte începe să fie tot mai simpatizată de iubitorii handbalului din România.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Echipamentul, o superstitie a handbalistilor"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*