E oficial! Foresta nu se prezintă la Afumaţi

Foresta nu se va prezenta la meciul pe care il avea programat sambata, cu incepere de la ora 11.00, pe terenul celor de la CS Afumati, in cadrul etapei a XXXIV-a a ligii secunde. Anuntul a fost facut de presedintele Consiliului de Administratie al clubului sucevean, Andrei Ciutac, care a instiintat in cursul zilei de astazi Federatia Romana de Fotbal despre forfaitul “galben-verzilor”.

Conform Regulamentului Disciplinar, echipa suceveana va pierde meciul de la Afumati cu scorul de 0-3 si va fi amendata cu 1.000 de lei, urmand ca la o eventuala a doua neprezentare sa fie exclusa din campionatul Ligii a II-a.

Neplatiti de la inceputul acestui an, jucatorii Forestei nu s-au antrenat in aceasta saptamana si asteapta un miracol. Dumnezeu cu mila!

Excepand meciul cu CS Afumati, echipa suceveana ar mai avea de disputat patru jocuri pana la finalul sezonului, cu Sepsi (acasa), Juventus Bucuresti (deplasare), Olimpia Satu Mare (acasa) si Dunarea Calarasi (deplasare).

Foto: Alex Macoveiciuc

COMENTARII:

10 Comentarii la "E oficial! Foresta nu se prezintă la Afumaţi"

  1. FRUMOS.LA A DOUA NEPREZENTARE NE LUAM ADIO DE LA LIGA2.NU S-A GASIT NICI UN PATRON IN SUCEAVA CARE SA AJUTE ECHIPA SA FACA DEPLASAREA LA AFUMATI.POT SPUNE CA NU SE DORESTE FOTBAL IN SUCEAVA.NICI CELELALTE SPORTURI NU O DUC MAI BINE.IN CURAND VOM RAMANE FARA SPORT IN ORAS.RUSINE!!!

  2. Problema este ca bani sunt pentru deplasare si cazare da nu mai vrea presedintele

  3. Lungu un magar….pai cum sa ajutam noibiubitorii de fotbal ca doar am 2000 de lei salar si trei copii de intretinut…noi iubitorii ramanem cubiubituk si tot vina noastra e ca nu ne am dorit fotbal…e patetic lungu…din cauza lui s a ajuns aici si a intarzierilor banilor….

  4. Pana la urma a cui este aceasta echipa, peste tot apare ca este echipa privata, cine este de fapt proprietarul?

  5. Bravoooooo !Ciutac teai dat si tu cu Lungu ,ati facut județul praf .totul se plătește !

  6. Trebuia de adus Mircea Crainiciuc ca presedinte si nu se ajungea la neprezentare sau faliment ! Braila , Brasov , Satu Mare , etc , nu au bani si jucatori neplatiti de 4 sau 5 luni dar merg mai departe nu abandoneaza ! Dupa mine Goian si Perja nu trebuiau ca sa abandoneze asa de repede si trebuiau sa lupte ca sa salveze clubul si la vara puteau pleca ! Poate pana la urma Foresta se va salva !

  7. NU AR TREBUI SA SE LASE ASA USOR CLUBUL PENTRU CA SE POATE CA IN 2-3 SAPTAMANI SA IASA LEGEA SPONSORIZARII DATA DE GUVERN SI ATUNCI PRIMARIA POATE ALOCA BANI FARA HARTIA DE LA FINANTE.

  8. Ciutac dati demisia ,nu esti capabil pentru asa functie .,au spuso multi oameni ,paaaaaaa !

  9. Tara paielor va spune adio din footbal ???????????????? saracilor nici dupa ce bea apa nu aveti …. si va ca c ti pe voi ca sunte ti smecheri !

  10. SI ELSACO SE DUCE DE RAPA //////NOI ,Sucevei no sa plătim bani pe calorifer pentru firma lui IFTIMIE ,VA vine randul si vouă

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*