Dutciuc, aproape de Rapid

Conducerea divizionarei a treia Rapid Suceava se afla in negocieri avansate cu atacantul Sorin Dutciuc, pentru inregimentarea acestuia sub comanda antrenorului Bogdan Tudoreanu. Fotbalistul in varsta de 25 de ani se pregateste inca de saptamana trecuta alaturi de echipa “ceferista” si va da un raspuns asupra ofertei venite dinspre Areni in cursul zilei de maine. Sucevean de origine, Dutciuc a mai imbracat de-a lungul carierei tricoul formatiilor Locomotiva Zvoristea, Aerostar Bacau, Fcm Bacau si Farul Constanta.

Este un jucator pe care ni-l dorim, se antreneaze de cateva zile alaturi de noi si cred ca va ramane la Rapid, pentru nu are prea multe variante de ales. Ar fi o solutie foarte buna pentru postul de atacant, pentru acolo vrem sa-l folosim”, a precizat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Referitor la jucatorii pusi pe liber de concitadina Sporting Suceava, antrenorul rapidistilor a mentionat ca nu-si doreste sa transfere vreun fotbalist dintre cei sase. “Sunt buni jucatorii pe care ii avem deja. Am inceput bine campionatul si sper sa o tinam tot asa”, s-a rezumat sa spuna Tudoreanu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Dutciuc, aproape de Rapid"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*