Duminică se reia Liga a IV-a

In weekend se repune in miscare caravana Ligii a 4-a. Astfel, sezonul de primavara va fi deschis de restanta dintre Raraul Campulung Moldovenesc si Minerul Iacobeni, programata duminica, de la orele 11.00 (juniori), respectiv 13.00 (seniori). Prima runda completa din retur va avea loc o saptamana mai tarziu, pe 11 martie, zi in care e programata si restanta dintre Progresul Salcea si Steaua Dumbraveni, din Seria I a Ligii a 5-a.

Aurel Daicu, presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal, a explicat graba cu care caravana fotbalului judetean se pune in miscare. “Caravana incepe acum, pentru ca ultima etapa trebuie sa fie pe data de 3 iunie, cand trebuie sa anuntam campioana judeteana, urmand ca peste doua saptamani sa poata sustine barajul de promovare in Liga a 3-a. Cine se uita in calendar, vede cate etape mai avem de disputat si constata foarte usor ca nu avem alta varianta pentru a incepe campionatul mai tarziu. Orice joc amanat inseamna etapa intermediara si necazuri pentru ambele echipe”, a declarat Aurel Daicu, care a facut apel catre delegatii echipelor din Liga a 4-a sa se ingrijeasca de starea terenurilor de joc. “In luna martie este posibil sa avem terenurile foarte grele din cauza topirii zapezii si vreau pe aceasta cale sa atrag atentia delegatiilor echipelor din Liga a 4-a ca sarcina ca terenul de joc sa fie in conditii bune revine automat echipei gazde”, a mentionat seful Ajf Suceava, care se va afla maine si poimanie la Brasov, unde va participa la o instruire alaturi de toti presedintii de Ajf-uri din tara, la sedinta urmand sa fie prezenti presedintele Ffr, Mircea Sandu, precum si presedintele Cca, Ion Craciunescu.

Clasamentul Ligii a 4-a (Seniori):

1. Bucovina Fratautii Noi 17 12 4 1 76-21 40p
2. Minerul Iacobeni 16 12 3 1 69-18 39p
3. Foresta Malini 17 11 4 2 67-20 37p
4. Sporting II Arbore 17 10 3 4 35-23 33p

Pe 18 martie vor începe partea a doua a sezonului si formatiile care activeaza în primele doua serii ale Ligii a 5-a, urmând ca seria montana sa inceapa returul pe 25 martie. O zi mai devreme va fi reluata si întrecerea judeteana destinata echipelor de juniori C. Lps Suceava – Locomotiva Dornesti si Cn “Nicu Gane” II Falticeni – Viitorul Arbore, meciuri restante din etapa a 11-a a campionatului de juniori C, vor avea loc pe 17 martie.

Ce echipa va deveni campioana judeteana in sezonul 2011/2012?

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Duminică se reia Liga a IV-a"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*