Duel între vecini

După trei săptămâni în care a jucat pe teren străin, echipa locală de volei revine sâmbătă în faţa propriilor suporteri. CSMU LPS Suceava întâlneşte VCM Piatra Neamţ, într-un meci contând pentru etapa a IV-a a Diviziei A1.

Parteneri obişnuiţi în meciurile amicale, CSMU LPS Suceava şi VCM Piatra Neamt se înfruntă la sfârşitul acestei săptămâni din nou într-un joc oficial după o pauză de 11 ani. Echipa pregătită de Victor Pancu abordează partida cu moralul la pământ, după ce în etapa precedentă a suferit o înfrangere usturătoare pe terenul lui Dinamo. De cealaltă parte, oaspeţii au nevoie acută de puncte, în condiţiile în care au înregistrat doar o victorie în primele trei etape.

Echipa suceveană va susţine şi această partidă în sala Liceului cu Program Sportiv. Lucrările de modernizare de la „Unirea” se apropie de sfârşit, însă sucevenii trebuie să aştepte şi omologarea sălii din lunca Sucevei pentru a putea găzdui meciuri din prima divizie. Meciul dintre CSMU LPS Suceava şi VCM Piatra Neamţ va avea loc sâmbată, de la ora 13:00, şi va fi supervizat de brăileanul Jean Bratu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Duel între vecini"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*