Duel între nou-promovate

Etapa cu numărul 12 din cadrul Ligii a III-a programează un meci relativ uşor pentru Sporting Suceava. Formaţia antrenată de Ovidiu Murariu primeşte pe stadionul Areni vizita nou-promovatei ABC Stoicescu.

Meciul de vineri găseşte jucatorii Sportingului cu moralul ridicat, după victoria categorică înregistrată la Politehnica Galaţi. De cealaltă parte, oaspetii vin pe Areni după o serie de patru meciuri în care au obtinut doar două puncte. Meciurile din deplasare nu le priesc buzoienilor, aceştia nereuşind sa bifeze vreo victorie pe teren străin în actuala stagiune. Aflat la primul meci pe stadionul Areni în calitate de antrenor al Sportingului, Ovidiu Murariu crede că adversarii de vineri vor miza pe cartea apărării.

“Venim după o victorie concludentă obţinută în etapa precendentă la Galaţi, lucru care ne obligă la un joc bun în faţa propriilor suporteri. Ştim că întâlnim o echipă care se apără bine. Mizez, însă, pe aceeaşi dăruire şi determinare pe care jucătorii noştri au arătat-o la Galaţi”, a spus tehnicianul Sportingului.

Pentru confruntarea de la sfârşitul acestei săptămâni, singurul jucator incert din tabăra “alb-verzilor” este fundaşul Dorin Andronic, care acuză o contuzie la genunchi. Meciul dintre Sporting Suceava şi ABS Stoicescu se va desfăşura de la ora 14:00, pe stadionul Areni, şi va fi arbitrat la centru de botoşăneanul Ionuţ Brînzei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Duel între nou-promovate"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*