Duel direct pentru locul 4

Rugbyştii suceveni se deplasează duminică pe terenul formaţiei Ştiinţa Petroşani, pentru un meci din cadrul penultimei etape a sezonului regulat. Jucătorii antrenaţi de Constantin Vlad sunt obligaţi să câştige pentru a păstra şanse la calificarea în turneul play-off.

După înfrângerea suferită săptămâna trecută la Năvodari, de data aceasta rugbyştii suceveni au o deplasare mult mai grea. Ştiinţa Petroşani abordează confruntarea cu CSM Bucovina cu moralul ridicat, după ce în etapa precedentă a reuşit să învingă a treia clasată, RC Bârlad. Mai mult, antrenorul sucevenilor Constantin Vlad nu va putea miza pe Octavian Scolobiuc, operat de menisc, în vreme ce Ionuţ Flutur nu a jucat la Năvodari şi este în continuare incert. Ştiinţa Petroşani şi CSM Bucovina sunt vecine de clasament. Hunedorenii ocupă locul 4, ultimul care duce în play-off, cu un avans de cinci puncte în faţa grupării sucevene.

“Sunt supărat după înfrângerea de la Năvodari, unde nu mă aşteptam să avem probleme. Am început prost meciul, iar apoi n-am mai putut să recuperăm handicapul. Se resimt plecările din vară a unor jucători experimentaţi, dar şi pregătirea incompletă, fără cantonament şi jocuri amicale. Păstrăm şanse teoretice la calificarea în play-off, dar pentru asta trebuie să câştigăm neapărat urmatoarele două meciuri. Oricum, obiectivul nostru de fiecare dată este victoria şi sper să ne întoarcem învingători de la Petroşani”, a declarat antrenorul Constantin Vlad.

În meciul tur, sucevenii s-au impus pe teren propriu cu scorul de 32-17. Întâlnirea dintre Ştiinţa Petroşani şi CSM Bucovina este programată duminică, de la ora 10:00.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Duel direct pentru locul 4"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*