Dudu Drugă, suspendat doar o etapă

Fundasul echipei Foresta, Dudu Druga, a primit doar o etapa de suspendare si o amenda in valoare de 530 de lei in urma cartonasului rosu incasat sambata trecuta, in timpul meciului cu Chindia, a anuntat azi Comisia de Disciplina.

Directorul sportiv Danut Perja a fost personal la Casa Fotbalului, cu proba video in mana, pentru a-i apara cauza lui Druga. “Este o decizie normala a Comisiei de Disciplina. Puteam chiar sa-i reduc suspendarea cu totul, dar trebuia sa mai asteptam o saptamana si sa achitam si o taxa. Nu avea rost sa ne zbatem, in conditiile in care Druga isi va ispasi etapa de suspendare in meciul cu CSM Ramnicu Valcea”, a precizat Danut Perja.

Foresta va castiga la “masa verde” meciul de sambata cu CSM Ramnicu Valcea, ca urmare a retragerii gruparii din Zavoi din campionat. Pentru a ramane in priza, “galben-verzii” au programat vineri, cu incepere de la ora 16.00, pe stadionul Municipal, un amical in compania celor de la FC Botosani.

Foto: Alex Macoveiciuc

COMENTARII:

2 Comentarii la "Dudu Drugă, suspendat doar o etapă"

  1. Arbitrul greseste, Suceava plateste. Nici o logica .

  2. Alin este logica nu avem omul H la locul potrivit.Tespectivul este depasit.Daca vrem ceva sa facem in viata ne trebuie un Chivorchian la echipa.Nu vedeti ca albitri te infraneaza daca nu esti cuplat la curent pentru cei ce inteleg.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*