„Dragoste pe stomacul gol nu se poate”

Gestul lui “Şuli” de a accepta oferta Cetatii ar putea fi doar o exceptie care confirma parerea unanima a suporterilor. Din cauza modului in care si-a tratat jucatorii inca de la infiintare, Cetatea a devenit o veritabila “bestia nera” pentru fotbalisti.

Imaginea pe care o are echipa suceveana in momentul de fata poate fi observata foarte bine in declaratia lui Marius Romaniuc. Jucatorul Rapidului a marturisit ca nu a purtat discutii cu oficialii Cetatii, insa sansele ca sa accepte o eventuala oferta sunt foarte mici.

“Nu am vorbit nimic cu presedintele Ciprian Anton. Cel putin pe mine nu m-a ofertat. Dupa conditiile care se zvonesc ca sunt la acest club nu ma tenteaza sa revin la Cetatea. Chiar daca unii poate se gandesc ca umblu doar dupa bani, nu pot face acest lucru. As pierde foarte mult timp si nu as mai putea face nimic, iar pentru banii pe care mi i-ar da mai bine stau acasa. Cei de la Cetatea vor sa scape de la retrogradare, dar cu banii acestia nu se poate. Normal ca mi-as dori sa joc la echipa fanion a judetului, dar dragoste pe stomacul gol nu se poate”, a declarat Marius Romaniuc.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Dragoste pe stomacul gol nu se poate”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*