Două titluri la Juniori II

Atletii suceveni au cucerit doua titluri la Campionatele Nationale de juniori II desfasurate la finalul acestei saptamani pe stadionul Lia Manoliu din Bucuresti.

Dorin Andrei Rusu, sportiv legitimat la CSS Radauti, a obtinut medalia de aur in proba de 5.000 de metri (foto), dupa ce a trecut linia de sosire cu timpul de 15 minute, 41 de secunde si 62 de sutimi, la peste 13 secunde in fata urmatorului clasat. Cu medalia de aur la gat a revenit acasa sI Ioan Augustin Benta, sportivul legitimat la CN “Nicu Gane” Falticeni reusind sa se impuna in proba de 2.000 de metri garduri, cu timpul de 6 minute, 12 secunde si 43 de sutimi.

In alte cinci randuri, atletii cluburilor sucevene au luat argintul prin Gabriela Andreea Doroftei (CSM Suceava), clasata pe locul doi in probele de 1.500 si 3.000 de metri, Simona Caziuc (LPS Suceava), vicecampioana la 800 de metri, acelasi Dorin Andrei Rusu, sosit al doilea in proba de 3.000 de metri, si stafeta feminina de la LPS Suceava, formata din Andreea Bucatariu, Cosmina Lupascu, Andreea Cucosel si Simona Caziuc. A opta medalie a delegatiei sucevene a fost adusa de Alexandru Chiselita, care a cucerit bronzul in proba de 10.000 de metri mars.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Două titluri la Juniori II"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*