Doua medalii in Poiana

Atletii suceveni s-au intors cu doua medalii de la Campionatul Balcanic de Alergare Montana, competitiei desfasurata duminica trecuta, pe un traseul amenajat in Poiana Brasov, in prezenta a peste 50 de sportivi din cinci tari.

Performerului cluburilor sucevene a fost Andrei Leanca, sportivul legitimat la CSM Dorna Vatra Dornei ocupand locul 4 la individual in cursa de 8 kilometri rezervata juniorilor, cu timpul de 59 de minute, doua secunda si cinci zecimi. Gratie acestui rezultat, Leanca a cucerit medalia de argint cu echipa Romaniei de juniori. “Ne doream mai mult de la acest concurs. Sper ca Andrei sa aiba o evolutie mai buna la Campionatul European ce va avea loc in Bulgaria. As vrea sa multumesc pe aceasta cale Primariei Municipiului Vatra Dornei si firmei Constructim pentru sprijinul acordat”, a declarat antrenorul de la CSM Dorna, Cristian Prasneac.

Cea de-a doua medalie a fost adusa la cluburile din Suceava de Ioana Pascar, sportiva pregatita de Iustin Tatarau reusind sa cucereasca alaturi de echipa Romaniei medalia de bronz in cursa de 4 kilometri rezervata junioarelor.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Doua medalii in Poiana"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*