“Dospi” a ajuns la Naţională

Pe lângă Bogdan Pralea, un alt fost jucător al Universităţii Suceava face parte acum din lotul naţional al Romaniei de handbal masculin. Florin Dospinescu a fost convocat de Vasile Stîngă pentru dubla cu Belarusul, din preliminariile Campionatului Mondial din 2013.

În condiţiile în care Asoltanei acuză probleme medicale, selecţionerul României s-a orientat, pentru a acoperi postul de extremă stânga, spre jucătorul Ştiintei Bacău, Florin Dospinescu. Acesta s-a alăturat “tricolorilor” la începutul acestei săptămâni, iar după o scurtă pauză de Crăciun, va pleca cu Echipa Naţională în Serbia, pentru două amicale cu Novi Sad. România va întâlni Belarusul pe 11 ianuarie la București și pe 15 ianuarie la Minsk, în două meciuri din preliminariile Campionatului Mondial 2013. În vârstă de 25 de ani, Florin Dospinescu a plecat liber de contract la Ştiinţa Bacău în aprilie 2010, după cinci ani petrecuţi la Universitatea Suceava.

Un alt fost component al echipei locale de handbal care se află în prezent sub comanda selecţionerului Vasile Stîngă este Bogdan Pralea, jucător care din vară apară poarta grupării israeliene Savyon. Clasată pe locul 9 în Liga Naţională de handbal masculin, Universitatea Suceava nu are în momentul de faţa niciun reprezentant în lotul naţional al României.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "“Dospi” a ajuns la Naţională"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*