Copiii de aur ai Dornei

Daniel Mihaescu

Atletii cluburilor sucevene au cucerit un numar de 13 medalii la etapa finala a Campionatului National pentru copii, competitie desfasurata la inceputul acestei saptamani pe stadionul “Iolanda Balas Soter” din Bucuresti, in prezenta a peste 1.200 de sportivi de la 127 de cluburi. Performerii au fost Claudiu Daniel Mihaescu (foto) si Paula Alina Vantu, sportivi legitimati la clubul CSM Dorna Vatra Dornei, sub comanda antrenorului Cristian Prasneac. Mihaescu a castigat doua titluri de campion national in probele de 300 si 1.500 de metri, in vreme ce colega sa de club a cucerit aurul national in cursa de 1.500 de metri.

2013 a fost un an plin de laurii pentru acesti copii, care au iesit campioni nationali de cros in sala, iar acum pe pista. Asta spune multe, ca acesti copii chiar au potential. Sper ca anul viitor, la categoria de juniori III, sa dominam campionatele nationale”, a declarat antrenorul Cristian Prasneac, care a tinut sa multumeasca Primariei Vatra-Dornei sI firmei Aqua Carpatica pentru spijinul oferit.

In privinta medaliilor de argint, cinci la numar, acestea au fost aduse de Diana Rotar (CSS Radauti) – 300 metri, Diana Angelescu (CSM Suceava / CSM Dorna) – 800 de metri, Costel Niculcea (CSS Radauti) – 800 de metri, Bogdan Petroaie (LPS Suceava) – greutate 3 kg si Alexandru Pintilie (CSS Gura Humorului) – 500 metri.

Micii sportivi suceveni au urcat in alte cinci randuri pe ultima treapta a podiumului de premiere prin: Corina Murariu (LPS Suceava / CSM Dorna Vatra Dornei) – 800 de metri, Emanuela Rotar (CSS Radauti) – 300 de metri, Costel Niculcea (CSS Radauti) – 300 de metri, Iulian Valentin Simionescu (CSM Dorna Vatra Dornei) – triatlon si Bogdan Petroaie (LPS Suceava) – aruncarea discului 1 kg.

COMENTARII:

3 Comentarii la "Copiii de aur ai Dornei"

  1. Daniel Lucaci | 27 iunie 2013 at 21:48 | Răspunde

    Felicitari tuturor copiilor si pentru articol. Am o intrebare pentru dumneavoastra domnilor ziaristi: „Stiti ca doi atleti de la CSS Gura Humorului si unul de la CSM Suceava vor participa la Campionatul Mondial de Juniori 2 Din Ucraina de pe 10-14 iulie?” ……….banuiesc ca nu…….Cred ca asta chiar ar fi o stire……..

  2. Aveti datele noastre de contact. Nu le stim pe toate. Nici n-avem pretentia.

  3. eu cristian prasneac dau premiera 1000 de roni daca atletii de la css gura humorului iasa din serii ,bafta si sper sa imi ea banii ,ai telefonul meu…..

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*