Dorna, gazda Naţionalelor

Aproximativ 150 de sportivi sunt asteptati sambata la Vatra Dornei pentru a participa la cea de-a sasea editie a Campionatului National de Alergare Montana.

Organizata de catre Federatia Romana de Atletism, in parteneriat cu Primaria Municipiului Vatra Dornei si clubul local CSM Dorna Vatra Dornei, intrecerea din 2013 va lua startul sambata dimineata pe un traseu amenajat pe Dealul Negru si se va desfasura la patru categorii de concurs dupa cum urmeaza: junioare (4 kilometri), juniori si senioare (8 kilometri) si seniori (12 kilometri).

Printre concurentii inscrisi in start se afla si Cristina Casandra, care reveni in competitiilor oficiale dupa o pauza de un an de zile, dar si dorneanul Andrei Leanca, favorit la castigarea titlul national in concursul rezervat juniorilor.

Primii patru clasati la nationalele de la Dorna se califica automat la Campionatele Mondiale de Alergare Montana ce vor avea loc pe data de 8 septembrie in Polonia.

Andrei Leanca se afla intr-o forma foarte buna si imi doresc mult sa castige titlul national la el acasa”, a declarat antrenorul Cristian Prasneac, principalul promotor al evenimentului de sambata. In final, Cristian Prasneac a precizat ca Vatra Dornei va gazdui in urmatorii doi ani doua competitii de mare anvergura, este vorba de Campionat Balcanic din 2014 si a Campionatul European din 2015.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Dorna, gazda Naţionalelor"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*