Dorna, gazdă pentru CNAM

Vatra Dornei va gazdui maine cea de-a patra editie a Campionatelor Nationale de alergare montana.

Competitia este organizata de Federatia Romana de Atletism, Primaria Municipiului Vatra Dornei si Csm Vatra Dornei si va aduna la start peste 180 de participanti de la circa 50 de cluburi din intreaga tara.

Startul cursei este programat maine dimineata, cu incepere de la orele 10.00, din fata Primariei Municipiului Vatra Dorna, participantii urmand sa se intreaca la patru categorii de varsta pe urmatoarele distante: junioare (4 kilometri), juniori si senioare (cate 8 kilometri) si seniori (12 kilometri).

Printre concurentii inscrisi la start se afla si cateva nume sonore ale atletismul romanesc de anduranta precum: Ancuta Bobocel – participanta la ultima editie a Jocurilor Olimpice, campionul en-titre de seniori – bacauanul Constantin Ifrim, precum si dubla campioana europeana de juniori – Denisa Dragomir. Acestora li se va adauga si sportivul sucevean Marius Hascioschi (Css Gura Humorului), medaliat cu argint in proba de juniori II din cadrul editiei din acest an a Campionatelor Nationale de Cros de la Baile Felix.

Ne bucuram de o prezenta extrem de numeroasa la editia din acest an, a treia consecutiva organizata la Vatra Dornei. Sper sa fie un nou concurs reusit, iar vremea sa tina cu sportivii. Vreau sa le multumesc sponsorilor, domnului primar si domnului viceprimar pentru sprijinul acordat in organizarea acestei competitii”, a spus Cristian Prasneac, promotorul concursului de la Vatra Dornei.

La randul sau, presedintele comisiei de specialitate din cadrul federatiei, Liviu Rosca, s-a aratat multumit de deschiderea afisata de oficialitatile locale vis-à-vis de organizarea pentru al treilea an consecutiv a Campionatelor Nationale de alergare montana la Vatra Dornei. “Am gasit in primul rand un sprijin logistic, atat din partea politiei in ceea ce priveste blocarea circulatiei, cat si din partea celor de la salvamont, iar faptul ca Vatra Dornei gazduieste aceste campionate pentru al treilea an la rand spune multe despre implicarea autoritatilor de aici”, a spus Liviu Rosca, care se asteapta la un concurs extrem de disputat, avand in vedere ca ocupantii podiumului la juniori, cat si castigatorii din probele de seniori de la concursul de la Vatra Dornei vor fi selectionati automat pentru Campionatul Mondial de alergare montana ce se va desfasura la Tirana, in Albania, pe data de 11 septembrie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Dorna, gazdă pentru CNAM"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*