Dorna a devenit campioană națională la cros pe echipe

CSM Dorna Vatra Dorna a cucerit medalia de aur pe echipe la Campionatul Național de cros pentru juniori și copii, competiție ce s-a desfășurat sâmbăta trecută pe un traseu amenajat în pădurea Rediu din Botoșani.

Echipa pregătită de antrenorul Cristian Prâsneac a ocupat primul loc la categoria cadeți, în componența Ciprian Costin, Mihăiță Negoiță și Cristo Balint.

În cadrul aceluiași concurs, CN “Nicu Gane” Fălticeni a cucerit medalia de argint cu echipa feminină sub 16 ani, alcătuită din Maria Magdalena Ghivnici, Diana Irina și Biana Călușeriu.

Clubul fălticenean a cucerit alte două medalii în probele individuale prin Ioana Maria Răutu (argint – categoria copile II) și Francesca Ştefania Oanea (bronz – categoria copile I).

Campionatul Național de cros pentru juniori și copii a adunat la start peste 280 de alergători de la 47 de cluburi din țară.

Andrei Ihnatiuc a cucerit aurul la Campionatul Național de alergare pe șosea

Atleții cluburilor sucevene s-au remarcat și la Campionatul Național de alergare pe șosea – 10 kilometri, concurs desfășurat duminica trecută, la București.

La individual, Andrei Ihnatiuc (CSŞ Rădăuți) a ieșit campion național la juniori și vicecampion național la tineret, iar Mădălina Elena Sârbu (CSM Rarăul Câmpulung) a devenit dublă campioană națională la junioare și tineret.

Totodată, CSM Dorna a devenit vicecampioană națională pe echipe, atât la juniori, cât și la tineret, în componența Andrei Ihnatiuc, Valentin Sorin Ilucă și Petru Robert Kore.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Dorna a devenit campioană națională la cros pe echipe"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*