Dorin Goian a vorbit despre calvarul trăit cât a fost infectat cu COVID-19: “Mă durea carnea pe mine!”

Dorin Goian a vorbit, în cadrul emisiunii ProSport Live, despre calvarul pe care l-a trăit din momentul în care s-a infectat cu virusul COVID. Depistat pozitiv la începutul lunii octombrie, pe când ocupa funcția de antrenor al Forestei, fostul internațional bănuiește că a luat virusul ori la alegerile locale din 26 septembrie, ori de la nenumărații prieteni cu care a intrat în contact în acea perioadă.

Mulțumesc lui Dumnezeu că am ieșit din situația cu coronavirusul. Am trecut peste acea perioadă și toată familia este ok. Nu știu de unde am pescuit acest virus. Am fost la vot, am intrat în contact cu multe persoane, dar respectând regulile. Primele seri am făcut febră, mă durea carnea pe mine, apoi mă dureau ochii destul de tare. Credeam că este o viroză. Abia în a patra zi mi-am dat seama că nu am gust și miros. Am mâncat și omleta nu avea gust. Soția mea a fost pozitivă, cei doi copii nu. Am locuit în camere diferite. A fost foarte grea acea perioadă, eu și soția ieșeam mereu cu măștile pe gură din camere. E greu să nu ai contact cu copiii”, a povestit Dorin Goian, care a precizat și cum s-a tratat în cele două săptămâni petrecute în izolare, acasă, cu familia, la Suceava. „Am luat antibioticele prescrise de doctorul de familie, vitamina C și D, lucruri normale. Dar și câteva băbești, din cele mai vechi timpuri. In primul rand, a fost un disconfort la nivel mental”, a mai adaugat fostul international la ProSport Live.

De altfel, din cauza infectării cu coronavirus, Dorin Goian nu a mai putut sta pe banca tehnică a Forestei, echipa nu a mai avut rezultatele scontate, iar fostul internațional și-a reziliat în scurt timp contractul cu gruparea de pe Areni, anunțând că nu se mai gandeste să antreneze în acest an.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Dorin Goian a vorbit despre calvarul trăit cât a fost infectat cu COVID-19: “Mă durea carnea pe mine!”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*