Dorin Goian a primit oferta de a antrena Foresta

Foresta cauta sa-si schimbe antrenorul in perspectiva viitorului sezon, unul in care “galben-verzii” si-au propus sa atace promovarea in Liga a II-a. Cele mai mare sanse sa-l inlocuiasca la sefia bancii tehnice pe Florin Cristescu, cel care in ultimele doua luni a asigurat interimatul pe Areni, le are chiar antrenorul Bucovinei Radauti, Dorin Goian. Posesor al licentei A, fostul international a purtat o discutie de principiu cu presedintele executiv al Forestei, Andrei Ciutac, iar pana luni trebuie sa ofere un raspuns la oferta venita dinspre Areni. “Am avut o intalnire cu Dorin Goian, in care i-am propus sa vina la Foresta. A fost o discutie de principiu, la finalul careia ne-a transmis ca mai are nevoie de timp sa se gandeasca. Asteptam un raspuns la propunerea pe care i-am facut-o pana la inceputul saptamanii viitoare”, a precizat oficialul Forestei.

Dorin Goian a mai activat pe Areni in calitate de presedinte al Forestei, in turul editiei de campionat 2016/2017 a ligii secunde. Plecat la Bucovina ca antrenor, Dorin Goian si-a legat numele de cea mai buna performanta inregistrata de o echipa radauteana in ultimii 60 de ani.

COMENTARII:

3 Comentarii la "Dorin Goian a primit oferta de a antrena Foresta"

  1. Te asteptam cu drag Dorine.La anul trebuie sa fim in liga2.

  2. Te asteptam cu drag Dorine.

  3. La ce investitori sunt la Foresta, Dorin Goian mai bine rămâne la Radauti sa antreneze. Dacă vrea sa plece de la de la Bucovina, Dorin Goian sa aleagă măcar o echipa de Liga a II-a, nu pe desculții de la Foresta.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*