Dorin Andrei Rusu a mai cucerit o medalie la Campionatele Europene de la Grosseto

Dorin Andrei Rusu a confirmat forma excelenta aratata la Campionatele Europene de juniori, competitie ce a avut loc zilele trecute la Grosseto, in Italia. Dupa titlul continental cucerit joi, in proba de 10.000 de metri, atletul pregatit de antrenorul Cristi Prasneac la CSM Dorna Vatra Dornei si-a trecut in palmares si o medalie de bronz, obtinuta vineri in proba de 5.000 de metri.

Rusu a trecut linia de sosire cu timpul de 14 minute, 46 de secunde si 7 sutimi, la aproape 5 secunde in urma castigatorului, norvegianul Jakob Ingebritsen si la mai putin de doua secunde in spatele celui de-al doilea clasat, spaniolul Tariku Novales. Un alt român, Adrian Garcea, a terminat proba pe locul 9.

In proba feminina de 3.000 de metri, Gabriela Andreea Doroftei, sportiva pregatita de Erzilia Tampau la Clubul Sportiv Municipal Suceava a incheiat pe locul 15, cu timpul de 10 minute, doua secunde si 61 de sutimi. În proba de 10.000 metri mars, suceveanul Stefan Cristian Mangu a ocupat ultimul loc (14), cronometrat în 49 minute si doua secunde, doi sportivi fiind descalificati.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Dorin Andrei Rusu a mai cucerit o medalie la Campionatele Europene de la Grosseto"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*