Dorin Andrei Rusu a ieşit campion balcanic

Dorin Andrei Rusu confirma forma buna aratata la inceputul anului. Sportivul pregatit de Cristi Prasneac la CSM Dorna Vatra Dornei a cucerit medalia de aur in proba de 1.500 de metri din cadrul Campionatelor Balcanice Indoor pentru juniori I, competitie ce s-a desfasurat duminica trecuta la Istanbul.

Atletul sucevean a trecut linia de sosire cu timpul de 3 minute, 50 de secunde si 30 de sutimi, fiind foarte aproape de a dobori recordul national al probei, de care l-a despartit doar o secunda. “Sunt incantat de medalia obtinut de sportivul nostru. Daca nu ar fi fost o mica neintelegere in graficul de abordare a cursei, probabil reusea sa stabileasca si un nou record national. Sper sa reuseasca asta la urmatoarele competitii. Tin sa multumesc pe aceasta cale clubului CSM Dorna si Primariei Vatra Dornei pentru sprijinul acordat”, a declarat antrenorul Cristian Prasneac.

La sfarsitul acestei saptamani, Dorin Andrei Rusu va participa la Campionatul National de Seniori, dupa care va alearga la Campionatul Balcanic de Seniori.

Andreea Gabriela Doroftei, cealalta sportiva suceveana prezenta la Istanbul, a terminat pe locul 5 in proba de 1.500 de metri, cu timpul de 4 minute, 35 de secunde si 53 de sutimi, la mai putin de trei secunde de un loc pe podium.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Dorin Andrei Rusu a ieşit campion balcanic"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*