Dolhasca s-a impus la ONSŞ

Sala “Gabriel Udisteanu” a gazduit sambata faza judeteana a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar la fotbal feminin – ciclul liceal, competitie care a reunit la start sase echipe din Campulung Moldovenesc, Siret, Dolhasca, Cajvana, plus echipele Colegiului “Petru Rares“ si a Colegiului Economic “Dimitrie Cantemir” din Suceava.

Turneul a fost castigat de echipa Liceului Tehnologic “Oltea Doamna” Dolhasca. Fetele antrenate de profesorul Alin Rotariu au pus mana pe medaliile de aur, dupa ce s-au impus in finala, cu scorul de 2-0, in fata formatiei Colegiului National “Petru Rares“ din Suceava, gratie golurilor marcate de L. Artenie si Buturas.

Antrenorul Alin Rotariu a mizat in competitia de la Falticeni pe urmatorul lot de jucatoare: Florentina Dascalu, Andreea Aioanei – Silvia Bianca Artenie, Larisa Drobota, Elena Loredana Artenie, Iuliana Buhai, Mihaela Buturas, Diana Cozma si Andreea Murgoci.

Gratie succesului de sambata, echipa Liceului Tehnologic “Oltea Doamna” din Dolhasca si-a asigurat prezenta la faza pe Moldova a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar la fotbal feminin, programata intre 21 si 23 martie la Moinesti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Dolhasca s-a impus la ONSŞ"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*