Doi basarabeni în cantonamentul Forestei

Jucatorii divizionarei secunde Foresta trag tare in stagiul montan de pregatire de la Poiana Negrii, acolo unde au programate doua-trei antrenamente pe zi. Pentru Matei si compania, o zi normala in cantonament incepe cu micul dejun, urmat de cateva reprize de alergari pe potecile din imprejurimile pensiunii “La Bella Vista”, masa de pranz si un nou antrenament in sala de forta. “Vor vedea mingea abia peste patru-cinci zile. Important este sa-i aduc pe jucatori la un nivel de pregatire fizica foarte bun inainte de reluarea campionatului. Talentul nu este de ajuns. Mai este nevoie si de foarte multa munca pentru a avea rezultate”, a declarat Florentin Petre.

Florentin Petre a deplasat la munte un lot de 19 jucatori, din care lipsesc mijlocasii Vlad Stanescu si Vasile Danila. In schimb, tehnicianul Forestei are sub comanda sa in cantonament doi moldoveni de la Speranta Nisporeni, este vorba de fundasul stanga Mihai Negura si de mijlocasul central Oleg Lupusor, ambii in varsta de 23 de ani. Zilele viitoare, “Piticul” mai asteapta un bulgar si un francez format la OSC Lille. “Vor mai veni jucatori, lotul urmand sa fie definitivat cu doua saptamani inainte de primul meci oficial. Avem nevoie in primul rand de trei fundasi centrali, pentru ca acolo am ramas descoperiti. Sunt convins ca se va rezolva si situatia lui Stanescu si Danila, iar acestia se vor alatura echipei. In plus, am luat in cantonament si cativa copii buni, pe care cu siguranta ma voi putea baza. La mine, joaca cine munceste”, a adaugat antrenorul Florentin Petre.

“Galben-verzii” vor ramane la Poiana Negrii pana pe 1 februarie cand este programata revenirea la Suceava si un posibil test cu Juventus Bucuresti.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Doi basarabeni în cantonamentul Forestei"

  1. Florentine printre cei care vin sunt si jucatori care au mai lucrat cu tine?Sper sa fie jucatori buni pentru ca de asa ceva avem nevoie ca sa ne salvam.Nu trebuie adusi jucatori care sa fie numai la numar.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*