Doar să nu piardă

Cetatea Suceava abordează meciul de sâmbătă, cu Sportul Studenţesc, cu scopul de a nu fi învinsă. Antrenorul Ioan Radu a recunoscut ca şi un punct obţinut în faţa “Găştii Nebune” ar fi valoros, chiar dacă pentru acest lucru va avea de suferit spectacolul fotbalistic.

La fel ca şi la ultimele două meciuri de pe propriul teren şi de data aceasta, Cetatea va miza pe apărare.

“Orice rezultat este mai bun decat o infrangere. In final vom vedea vedea rezultatul, dar in economia unui campionat conteaza orice punct si orice gol. Trebuie sa luam in calcul si lucrul acesta pentru ca pana la urma, dupa meciul cu Buzaul gandeam ca si un rezultat de egalitate ar fi fost bun. In situatia noastra trebuie sa tragem de orice punct”, este de parere Ioan Radu.

Tehnicianul Cetăţii conştientizează că jocul defensiv nu este pe placul spectatorilor suceveni, însa este de părere că rezultatul final primează.

“Normal ca atunci cand sunt mai multi spectatori in tribuna, echipa poate fi impinsa de la spate in unele momente. Sta in puterea noastra de a aduce cati mai multi oameni la meci si nu cred ca pana acum nu am facut totul pentru asta. N-as vrea sa vorbim acum de spectacol. Pe noi in momentul de fata ne intereseaza sa adunam cat mai multe puncte, indiferent de mijloace. Ideal ar fi sa adunam puncte si sa facem si spectacol, atunci ar veni mai multi spectatori, dar deocamdata nu putem face treaba asta”, a conchis antrenorul Cetatii.

Ioan Radu a remarcat eficienţa compartimentului ofensiv al oaspeţilor şi a mărturisit că va lua măsuri speciale pentru neutralizarea atacanţilor şi mijlocaşilor adverşi. De departe, cei mai incisivi jucători ai Sportului sunt Ferfelea şi Curelea, cei doi reuşind împreună să înscrie 8 goluri în acest sezon.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Doar să nu piardă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*