„Dinamo-Steaua” de Moldova

CSU Suceava înfruntă sâmbătă, de la ora 17:00, pe teren propriu, vicecampioana Ştiinţa Bacău. “Universitarii” sunt hotărâţi să facă o figură frumoasă la debutul în noul sezon al Ligii Naţionale. Revenit după o accidentare care l-a ţinut înafara terenului timp de trei săptămâni, Andrei Spiridon mizează pe jocul în viteză al grupării sucevene.

Andrei Spiridon

Andrei Spiridon

„Întâlnim un adversar dificil sâmbătă, bine pregătit pe toate planurile, cu o apărare masivă, dar vom încerca să răzbatem prin contraatac şi faza a 2-a. Venim după o perioadă de pregătire bună şi vom depune tot efortul pentru a câştiga”, a declarat portarul sucevean.

Attila Eros consideră că echipa suceveană este mai motivată în noua formulă şi aşteaptă cât mai mulţi suporteri în tribunele Sălii Liceului cu Program Sportiv:

Attila Eros

Attila Eros

“Am avut o perioadă foarte grea de pregătire, ne dorim să jucăm foarte bine şi, de ce nu, să îi batem, nu se ştie niciodată. Ne-am antrenat specific pentru acţiuni în viteză, ei ne domină la forţă şi numai aşa putem să-i învingem. Sperăm să vină cât mai mulţi spectatori să ne susţină, aşa cum a fost şi anul trecut, şi să debutăm cu dreptul în campionat. Cum îi simt pe băieţi, mi se pare o dorinţă mai mare decât aveam anul trecut, o dorinţă de realizare din partea fiecăruia.”

Gabriel Burlacu se aşteaptă la un meci tensionat la finalul acestei săptămâni şi compară duelul Suceava – Bacău cu derbyurile din capitală.

Gabriel Burlacu

Gabriel Burlacu

“Întâlnim vicecampioana de anul trecut, dar eu cred că putem scoate cel puţin un punct. După părerea mea, au o echipa puţin mai slabă decât anul trecut. Ne dorim să fim susţinuţi din tribune de cât mai mulţi oameni, iar la final de meci aceştia să fie mulţumiţi că nu au pierdut o oră şi jumătate degeaba. Întotdeauna meciurile cu Bacăul au fost tensionate, ţinând cont că amândouă echipe suntem din Moldova. Cum în Bucureşti există Dinamo – Steaua, în Moldova la handbal avem Bacău – Suceava. La capitolul forţă şi experienţă băcăuanii sunt mai puternici, dar sperăm să compensam prin viteză şi tinereţe”, a spus Burlacu.

CSU Suceava are patru jucători indisponibili pentru confruntarea cu Ştiinţa Bacău. Mihai Sandu este în continuare accidentat, iar cei trei sârbi aduşi în vară nu au primit încă permisele de muncă. Chiar şi aşa, antrenorul Răzvan Bernicu este convins că vicecampionii vor avea o misiune grea la Suceava.

Razvan Bernicu

Razvan Bernicu

“Bacăul, ca lot şi ca jucători luaţi individual, arată bine, dar nu ne impiedică nimic să facem un joc bun, să ne luptam cu ei pentru fiecare minge, iar la final jucătorii noştri să fie mulţumiţi că au dat totul şi că s-au luptat de la egal la egal cu un adversar mult mai bine cotat. Anul trecut au fost două meciuri destul de strânse cu Bacăul şi zic ca la fel va fi şi acum”, a declarat tehnicianul sucevean.

Meciul dintre CSU Suceava şi Ştiinţa Bacău, din prima etapă a Ligii Naţionale de handbal masculin este programat sâmbătă, de la ora 17:00. Preţul unui bilet este de 15 lei.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

1 Comentariu la "„Dinamo-Steaua” de Moldova"

  1. Doamne ajuta!!! Mult succes… O SA BATEM… Fortza CSU

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*