Din utopiile conducerii

Aflat la inceputul saptamanii intr-un adevarat tur al televiziunilor locale, presedintele Ciprian Anton a mai aruncat o vorba epocala in media suceveana. Seful executivului de pe Areni a declarat luni, in cadrul emisiunii “Fair Play”, ca realizarea baremului de 25 puncte coincide aproape cu salvarea echipei de la retrogradare.

Baremul ramane in continuare de actualitate. Cu 25 de puncte, zic eu, poate suntem si salvati de la retrogradare. Nu stim acest lucru” a declarat Ciprian Anton la Intermedia TV.

Ce nu stie presedintele?

– in ultimele trei sezoane, de cand Liga a II-a a revenit la sistemul cu 18 echipe, nicio formatie nu a evitat retrogradarea cu un punctaj mai mic de 31 de puncte. Se intampla sezonul trecut, in contextul in care din prima serie s-au retras succesiv nu mai putin de patru echipe, dintre care doua pe parcursul turului.

– un alt exemplu relevant este oferit chiar de Cetatea Suceava, care a retrogradat la finalul editie de campionat 2006/2007 desi avea o zestre de 40 de puncte.

– mai mult de atat, in conditile impuse de actualul sezon, la finalul caruia vor lua drumul Ligii a III-a nu mai putin de sase echipe, Cetatea pare obligata sa depaseasca pragul de 40 de puncte pentru a avea sanse reale de mentinere la matineu.

– 25 de puncte acumulate la finalul sezonului inseamna un pasiv de -26 la adevar.

Presedintele Cetatii a evitat sa spuna daca conducerea, antrenorii si jucatorii vor primii vreo prima de obiectiv pentru indeplinirea baremului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Din utopiile conducerii"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*