Din constructii, la handbal

Finalist al Cupei Challenge in sezonul recent incheiat, extrema dreapta a Universitatii, Razvan Gavriloaia are o poveste cel putin bizara in ceea ce priveste drumul sau spre performanta in handbal. Cu doar cativa ani in urma, jucatorul era in Anglia si lucra in domeniul constructiilor.

“Cu un prieten am infiintat o firma de constructii. Mergea bine, dar la un momentdat m-am gandit sa fac o facultate. Am vorbit cu domnul decan Petru Ghervan sa ma inscriu la Facultate in Suceava. L-am rugat sa ma primeasca si pe mine pe la antrenamente ca sa mai slabesc. Nu ma gandeam ca voi ajunge pana aici”, si-a amintit Razvan Gavriloaia.

Alegerea pe care a facut-o in urma cu cativa ani se dovedeste a fi de bun augur. Pe plan sportiv a ajuns in finala Challenge Cup, dar nici la capitolul goluri marcate nu a stat foarte rau. 15 reusite in Europa si 92 de goluri in Liga Nationala, in ultimul caz fiind alaturi de Adi Mitrea pe locul 3 intr-un clasament al celor mai prolifici jucatori suceveni, dupa Adomnicai si Chirut. In ceea ce priveste scoala, Gavriloaia este in prezent masterand la Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Din constructii, la handbal"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*