Derbyul seriei, la Unirea

CSM Suceava primeste sambata, cu incepere de la ora 11.00, in sala Unirea, vizita liderului autoritar al clasamentului, Tricolorul Ploiesti, in derbyul seriei de est din cadrul Diviziei A2 la volei masculin.

Cu toate ca prahovenii nu au pierdut nici macar un set in cele zece partide jucate pana acum, trupa antrenata de Victor Pancu vrea sa ofere o replica buna principalei candidate la promovare, mai ales ca o victorie le-ar asigura “alb-albastrilor” si din punct de vedere matematic locul secund in serie la finalul sezonului regulat si implicit calificarea directa in faza a II-a a play-off-ului.

Ne-am pregatit bine pentru aceasta intalnire si vrem sa oferim o replica buna liderului seriei. Ne asteapta insa un meci foarte dificil, tinand cont ca vom intalni o echipa profesionista cu jucatori de prima diviziei. Indiferent de rezultatul din acest meci, noi ne-am atins obiectivul, dar am prefera sa incheiem sezonul regulat pe locul 2 in serie. Pentru asta, mai avem nevoie de trei puncte din ultimele doua etape”, a spus antrenorul sucevean Victor Pancu.

Invingatoare in meciul direct din tur cu scorul de 3-0 (26-24, 25-18 si 25-15), formatia ploiesteana are doi ex-suceveni in lot, Razvan Purice si Stefan Somesan.

Programul penultimei etape:
CSM Suceava – Tricolorul Ploiesti
Stiinta Bucuresti – Stiinta Bacau
Rapid Bucuresti – Tomis II Constanta (neprogramat)
Dacia Buzau va sta in aceasta runda.

Clasament volei

CSM Suceava va incheia sezonul regulat pe 14 februarie, la Stiinta Bucuresti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Derbyul seriei, la Unirea"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*