Deocamdata, doar felicitari

Jucatorii Cetatii mai au de asteptat pana sa primeasca primele cuvenite pentru victoriile cu Petrolul si Sportul. Presedintele clubului din Areni, Ciprian Anton, a anuntat ca sunt sanse mici ca sa fie achitat vreun leu pana la meciul cu Botosani.

Presedintele Cetatii a motivat intarzierea platilor prin faptul ca banii de la municipalitate intra in contul clubului abia la sfarsitul lunii.

“Nu s-a achitat nicio prima. Se vor achita, dar nu stiu cand. Eu incerc sa rezolv problema si saptamana aceasta. Am discutat si cu baietii pe aceasta tema. Banii de la Primarie ii primim la sfarsitul lunii, deci mai avem de asteptat pentru ca nu depinde de noi”, a spus Ciprian Anton.

Daca oficialii clubului FC Botosani obisnuiesc sa isi motiveze suplimentar jucatorii inaintea meciurilor cu Cetatea, omologii lor din Areni nu sunt adeptii acestei variante.

“Vom discuta inainte de meci, dar probabil va fi o prima normala. Eu merg pe ideea ca trebuie sa le dam la baieti ce le promitem, nu sa le promitem mai mult si sa nu le dam. Nu vad de ce ar trebui ca prima sa fie speciala”, a incheiat Ciprian Anton.

Componentii Cetatii Suceava au stipulat in contracte o prima de 100 euro pentru 1 punct castigat. La un calcul simpu, reiese ca pentru victoriile cu Petrolul si Sportul, din visteria clubului vor iesi peste 11.000 de euro.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Deocamdata, doar felicitari"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*