Delfinii în Cetatea de Scaun

Întâlnirea de duminică, de la Suceava (ora 11.00, în direct la DigiSport), dintre CS Universitatea şi HCM Constanţa reprezintă derby-ul etapei a 4-a din Liga Naţională de Handbal Masculin. Pentru HCM această partidă este una cu grad ridicat de dificultate, sucevenii anunţându-se în acest sezon una dintre formaţiile puternice, ce poate pune foarte multe probleme, mai ales pe teren propriu.

Tocmai din acest motiv, jucătorii campioanei României declarau înaintea disputei de miercuri, cu Valladolid, din Grupa A a Ligii Campionilor, că disputa de la Suceava poate fi considerată chiar una mai importantă. Asta deoarece un rezultat pozitiv împotriva echipei pregătite de Petru Ghervan şi Leonard Bibirig ar putea conta foarte mult în lupta pentru titlul de campioană.

Bogdan Şoldănescu
Un meci foarte greu la Suceava, pentru că nu ne putem permite niciun pas greşit în campionat. În astfel de jocuri, aşa cum a fost cel cu Valladolid, cum va fi cel cu Suceava, creştem în valoare. Este greu să jucăm din trei în trei zile, dar trebuie să facem faţă acestui ritm şi este bine că avem un lot numeros şi echilibrat valoric“, a declarat, pentru TelegrafOnline, Alexandru Sabou.

Cu gîndul clasării la final pe un loc care să asigure din nou prezenţa în cupele europene, “studenţii” suceveni speră să câştige pentru prima oară împotriva formaţiei constănţene.

arbitrul Romeo Stefan din Ploiesti
Partidele dintre Suceava şi Constanţa au fost mereu strânse şi aşa cred că va fi şi duminică. Se întâlnesc două echipe bune. Eu voi avea puţine emoţii, însă voi face totul pentru a-mi ajuta echipa să obţină prima victorie împotriva Constanţei. Ne vor lipsi, din cauza accidentărilor, Mădălin Ţuţu şi Marius Ignat“, a spus fostul jucător al HCM-ului, Bogdan Şoldănescu.

Întâlnirea va fi arbitrată de Bogdan Starc – Bucureşti şi Romeo Ştefan (foto dreapta) – Ploieşti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Delfinii în Cetatea de Scaun"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*