Deciziile Adunării AJF

Noul sezon al Ligii a IV-a va debuta pe data de 30 august. Aceasta este una dintre deciziile care s-au luat sâmbătă, în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava care a avut loc în aula Liceului Teoretic Filadelfia în prezenţa a 39 dintre cei 52 de membri afiliaţi. Cel mai probabil, noua ediţie de campionat se va desfăşura după un sistem cu două serii a câte 14 formaţii, propunerea urmând să fie validată la începutul lunii august, în funcţie şi de numărul echipelor care doresc să joace în Liga a IV-a.

Cu ocazia Adunării Generale Extraordinare de sâmbătă au fost afiliate la AJF opt cluburi noi, este vorba de Silva Udeşti, Ştiinţa Vicovu de Sus, Ştiinţa Mitoc, Spicul Moara, Viitorul Negostina, Juniorul Suceava, Omnia Suceava şi ACS Junior Câmpulung Moldovenesc. Tot sâmbătă a fost validată şi noua organigramă a AJF Suceava. Astfel, noua Comisie de Competiţii va fi formată din Gică Păiuş, Ghiţă Vicol şi Mihăiţă Szekely, Comisia de Disciplină va fi alcătuită din Ioan Radu, Florin Leuciuc şi avocatul Mihai Gudula, iar de Comisia Tehnică se vor ocupa antrenorii Bogdan Grosu, Ovidiu Murariu şi Marius Lup, toţi trei posesori ai licenţei “A” UEFA. Comisia pentru Juniori şi Copii va fi formată din Claudiu Sevaciuc, Bogdan Pantea şi Mihai Eremia, Comisia pentru Statutul Jucătorului va fi alcătuită din Aurel Constantin şi Ovidiu Căldăruş, în vreme ce Comisia pentru Recurs este formată din Valerică Gherasim, Iustin Tătărău şi Adrian Cojocaru. În ceea ce priveşte Comisia de Arbitri, aceasta va avea nu mai puţin de şase membri, e vorba de Sebastian Gheorghe, Ionuţ Ignat, Vasile Tacu, Ghiţă Ignătescu, Marius Şuhan şi Dumitru Antoniu.

La şedinta de sâmbătă a luat parte şi reprezentantul echipelor de futsal în cadrul FRF, nemţeanul Cristi Vornicu. Cu această ocazie, conducerea AJF Suceava a prezentat şi proiectul campionatului de futsal la care vor fi invitate cluburile din fotbalul judeţean în perioada noiembrie 2014 – februarie 2015.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Deciziile Adunării AJF"

  1. in sfarsit o echipa din C-lung Moldovenesc ! (se va inscrie oare in liga 4….sau in UCL direct in grupe ?!?!

  2. se va mai face si campionatul de juniori a1 ? sau nu

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*