Debutează oficial pe Areni

Rapid Suceava primeste maine, cu incepere de la orele 18.00, pe stadionul Areni, vizita nou-promovatei Fcm Dorohoi, in primul meci pe care “ceferistii” il vor disputa in fata propriilor suporteri in noul sezon.

Ne asteapta un joc destul de greu, pentru ca vom intalni o echipa care s-a intarit in aceasta vara cu cativa jucatori de la FC Botosani, care a inceput bine campionatul si cred ca este capabila sa incurce orice adversar. Important este sa ne facem noi jocul si de aceea le-am transmis baietilor sa fie foarte atenti pentru a nu ne trezi cu vreo surpriza neplacuta la finalul meciului”, a spus antrenorul Bogdan Tudoreanu, care a precizat ca nu se confrunta cu probleme majore in cadrul lotului inaintea partidei de maine, singurul incert fiind fundasul Cristi Spatar, care acuza dureri in zona lombara.

De partea cealalta, antrenorul gruparii botosanene, Vespazian Colban, a anuntat ca vrea sa scoata un rezultat cat mai bun din confruntarea de pe Areni. “Meciul de la Suceava, ca si oricare altul, il vom aborda la victorie, chiar daca va fi infinit mai greu deoarece este unul în deplasare. Vom încerca insa sa scoatem maximum posibil”, a declarat tehnicianul Vespazian Colban, cel care in cariera de jucator a imbracat pentru doua sezoane si tricoul Cetatii Suceava.

Meciul dintre Rapid Suceava si Fcm Dorohoi va fi condus de o brigada de arbitri formata din centralul bacauan Cristian Sava Gaina, asistat la cele doua margini de nemtenii Andrei Roman si Sorin Cosma.

Ambele formatii vor aborda meciul de maine cu un moral excelent, dupa ce, in prima etapa a sezonului, rapidistii s-au impus, cu scorul de 3-0, in fieful celor de la Abc Stoicescu Buzau, in vreme ce Fcm Dorohoi a trecut pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de Csm Pascani.

Cele doua echipe s-au intalnit si in perioada de pregatire din vara, castig de cauza avand “ceferistii” lui Bogdan Tudoreanu, care s-au impus atunci, in fieful gruparii de pe Siret, cu un categoric scor de 4-0.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Debutează oficial pe Areni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*