Debut pozitiv pentru LPS

Marius Lup este singurul antrenor sucevean care a iesit invingator din prima etapa a noului sezon al Campionatului National de Juniori Republicani. Grupa de juniori B pe care o pregateste la LPS Suceava s-a impus duminica, cu scorul de 6-0, pe terenul celor de la FC Botosani, la finalul unui meci in care oaspetii au incheiat setul prin golurile lui C. Buziuc (3), Florescu, Florea si Dascalu. In confruntarea rezervata juniorilor A, grupa pregatita de catre Ovidiu Caldarus a scos o remiza in fieful botosanenilor, scor 1-1, reusita oaspetilor fiind semnat de Popagiuc.

In schimb, grupele de la Rapid au iesit pe zero din dubla intalnire disputata duminica, pe stadionul din Itcani, in compania celor de la CSS Botosani. In partida rezervata juniorilor A, intrati in inferioritate numerica pe teren, jucatorii pregatiti de Laurentiu Andries au cedat in fata botosanenilor cu 2-4, dupa ce au condus la pauza prin golurile marcate de Cerlinca si Lutac. “Ceferistii” au incasat o infrangere si mai drastica in meciul juniorilor B, pierdut de gazdele cu 0-6.

In urmatoarea etapa, grupele de la LPS Suceava vor primi joi, la Itcani, replica celor de la LPS Vaslui, in timp ce Rapid se vor deplasa in fieful gruparii FC Vaslui.

COMENTARII:

5 Comentarii la "Debut pozitiv pentru LPS"

  1. Cine joaca la juniori A la Rapid ?

  2. vreau sa vin si eu la echipa cum fac id meu este cosmin_purice.2010

  3. bă aștia de la Rapid nu au avut 11 jucători cu care să joace nici la juniori A nici la B.cum au reușit să se prezinte în halul asta în prima etapă de campionat. e rușinos ce se întîmplă la clubul ăsta.

  4. bă aștia de la Rapid nu au avut 11 jucători cu care să joace nici la juniori A nici la B.cum au reușit să se prezinte în halul asta în prima etapă de campionat. e rușinos ce se întîmplă la clubul ăsta.

  5. Vrei sa se roage clubul de jucatori sa vina la echipa ? Daca nu isi dau interesul cei legitimati e problema lor. Atatia cat suntem atatia jucam

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*