Dănuţ Perjă: „Atât se vrea la Suceava: o echipă de pluton în Liga a 2-a”

Danut Perja

Demisiile se ţin lanţ pe Areni. După plecarea lui Dorin Goian şi a antrenorilor Cristi Popovici şi Marius Gireadă, ieri a venit rândul lui Dănuţ Perjă să-şi înainteze demisia din funcţia de director sportiv al Forestei.

Contactat telefonic, Dănuţ Perjă a explicat motivele pentru care a decis să renunţe la funcţia de conducere pe care o deţinea pe Areni. “Îmi pare rău că plec. Am venit cu mare drag la Suceava, iar alături de Dorin Goian şi Andrei Ciutac, am încercat, atât cât ne-am priceput noi, să îmbunătăţim lucrurile. Din păcate, atât se vrea la Suceava: o echipă de pluton în Liga a II-a. Şi legislaţia este proastă. Primăria şi Consiliul Local ne-au asigurat un buget bunişor, dar o echipă nu poate fi finanţată doar opt luni pe an. Ai nevoie de un buget de 500.000 de euro pentru a ţine o echipă în Liga a II-a, unde cheltuielile sunt foarte mari. Cred că am reuşit să atragem cele mai mari sponsorizări de care a beneficiat echipa din Suceava în ultimii ani, dar mai mult nu s-a putut. Nu pot să mă înjosesc. Las loc de <<bună ziua>> şi ţin să le mulţumesc celor cu care am colaborat la Foresta. N-am lăsat datorii mari în urmă şi sper ca măcar în al 12-lea ceas să se găsească un om de afaceri care să vină alături de echipă. Altfel va fi greu să reziste”, a declarat Dănuţ Perjă, care va pleca la Bucureşti, alături de familie.

Rămasă doar cu preşedintele Consiliului de Administraţie, Andrei Ciutac, şi cu antrenorii Bogdan Tudoreanu şi Marius Lup, Foresta va primi mâine, de la ora 11.00, pe stadionul Areni, vizita Academicii Clinceni, într-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii a II-a.

COMENTARII:

12 Comentarii la "Dănuţ Perjă: „Atât se vrea la Suceava: o echipă de pluton în Liga a 2-a”"

 1. MULT SUCCES IN CONTINUARE DANE SI MULTUMIM PENTRU TOT CE AI FACUT LA SUCEAVA SI SPERAM CA IN VREMURI MAI BUNE SA TE INTORCI DIN NOU.

 2. Bun si atat.Liga a 2 a a devenit si va deveni si mai puternica(o singura serie).Problemele vor aparea anul viitor pt.mentinere.Anul asta orice ar fi nu retrogradam!!!!poa sa joace si ciutac sa simta mirosul ierbii,partea nasoala e sa nu-si dea cu mingea-n bot ca unul Borcea de la Dinamo!Din cauza situatiei financiare de prin toate partile,judetele(orasele,comunele)care vor avea pe viitor echipe de liga 2 merita tot respectul.Pt. liga 1 alta e povestea….trebuiesc profesionisti si bineinteles sustinere financiara extraordinara,deci obligatoriu sponsori seriosi cu bani si atentie!!!rabdare.

 3. PERJA, CAT AU FOST BANI AI STAT , AI MULS VACUTA SI AI PLECAT CU GALEATA PLINA, MARE CARACRER MAI ESTI,

 4. Răspuns pentru suporter…
  Vezi ca Perja este in situația celorlalți angajați, chiar mai puțin.
  I s a transmis ca se Închide clubul si de aceea a plecat, suporterul lui peste.

 5. Perja stătea in continuarea daca nu i se transmitea acest lucru, sa salveze clubul cine trebuie si Perja vine înapoi, suporterule…

 6. Bai suporterule…vezi ca Perja a făcut multe pentru acest, a mai pus si bănuți de la el, ce credeai, ca pune Perja bani sa salveze clubul???

 7. Suporterule…vezi ca n-o vedeai pe Steaua jucând la Suceava, in Cupa Romaniei, daca Perja nu se ocupa ca un profesionist de organizarea acestui meci, de ce, pentru ca nu avea cine altcineva. Bineînțeles in colaborare cu Goian si Ciutac, dar el știa tot ce trebuie organizat. Termina odată cu criticile tale, iar daca te interesează ce restante salariale are Perja, poti întreba la club si vei obține un singur răspuns, este in aceeași situație cu ceilalți angajați. Perja nu a luat un leu in plus din club si nici nu a făcut combinații precum erați voi învătați sa auziți săptămânal prin presa.
  Respect Perja!

 8. Apropo „Suporterule”…
  Tot ce am scris este adevărat 100%, sa nu fie dusa lumea in eroare despre ce si cum a făcut Perja, in urma comentariului tău răutăcios. Sa înțeleg ca esti unul din cei pe care Perja ii încurca, prin modul lui de a fi corect.
  Susține echipa daca esti suporter adevărat si caută in alta parte anumite nereguli.

 9. Salut domnilor,
  Doriți sa știți adevăratul motiv pentru care a plecat Perja?
  A dorit si cred ca a reușit sa puna presiune pe cei care trebuie sa ajute la salvarea acestei echipe. Era simplu pentru el, sa mai stea careva zile, adica pana pe 6 Aprilie cand se aproba sau nu bugetul clubului.
  E foarte simplu si a dat dovada de caracter, totodata dovedește ca nu a stat pt bani sau alt motiv.

 10. Defilati cu Moldovan in continuare, daca Perja nu a fost bun pentru voi. Începe iarăși spectacolul la Suceava!

 11. Apropo, Moldovan a fost angajat al echipei in aceasta perioada si a primit salariu, dar nu a fost lăsat sa se implice in nimic. A fost destul de bine pana acum, așteptam sa vedem ce urmează de acum încolo cu el la timona.

 12. Cu el la timona se cistiga meciuri fraierilor pe cand cu Perja, Goian eram ciuca batailor, asta este adevarul si pe iei ii doare si cred ca si baietii joaca altfel acum deoarece astia erau cu nasul pe sus si ii tratau cu indiferenta.
  Hai baieti jucati si castigati ca aveti valoare !!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*