Daniel Bălan a chemat şase jucători de la Foresta la reunirea Bucovinei Rădăuţi

CSM Bucovina Radauti se reuneste luni, la ora 17.30, in vederea inceperii pregatirilor pentru viitorul sezon al Ligii a III-a. In conditiile in care, pe Areni, activitatea este paralizata de aproape doua luni de zile, Foresta avand sanse nule sa se inscrie in campionat, sase dintre componentii fostei divizionarei secunde vor ajunge in aceasta vara sub comanda lui Daniel Balan, la Radauti.

Este vorba de portarul Vlad Hantascu, de fundasul Mugurel Florescu si de mijlocasii Andrei Cerlinca, Vlad Stanescu, Vasile Danila si Cosmin Buziuc.

Asteptam in jur de 20 de jucatori la reunirea lotului. Vrem o echipa formata doar din jucatori din judetul Suceava. Nu are rost sa platim bani pe cazare. Mai bine le oferim niste salarii si prime mai bune jucatorilor suceveni. Odata cu aceste transferuri, suntem increzatori ca vom face o figura frumoasa in viitorul sezon al Ligii a III-a, unul in care nu vrem sa inotam la mijlocul clasamentului. Vrem un loc cat mai fruntas“, a declarat antrenorul radautenilor, Daniel Balan, care a precizat ca si staff-ul Bucovinei va fi completat cu un tehnician sucevean posesor al licentei A.

Vor disputa meciurile de acasa sambata

Dupa perioada de reacomodare la efort, Ionesi si compania vor intra intr-un cantonament de zece zile la Radauti, unde “alb-albastrii” au asigurate toate conditiile. La sfarsitul stagiului, Daniel Balan are in plan disputarea a patru-cinci meciuri de verificare cu adversari din zona, debutul sezonului oficial urmand sa produca pe 9 august, odata cu primul tur din cadrul Cupei Romaniei. Noul sezon al Ligii a III-a va debuta in ultimul weekend din august, radautenii anuntand deja ca vor disputa meciurile de teren propriu sambata.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Daniel Bălan a chemat şase jucători de la Foresta la reunirea Bucovinei Rădăuţi"

  1. Este normal ,cu aşa lot pot trage la promovare ,Balan este un antrenor bun si ambițios !

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*