Daicu nu mai candidează

Ciprian Anton a ramas singurul candidat pentru postul de presedinte al Asociatiei Judetene de Fotbal la alegerile din 2 martie. Aflat in functie de circa un deceniu, actualul presedinte Aurel Daicu a renuntat sa mai candideze la un nou mandat, au confirmat astazi surse din cadrul Comisiei de validare a dosarelor de candidatura.

In schimb, in cursa pentru cele doua locuri de vicepresedinte al AJF Suceava la alegerile de la inceputul lunii viitoare s-au inscris nu mai putin de opt candidati, este vorba de Manuel Costache – managerul Bucovinei Radauti, Ciprian Cretan – antrenor Bradul Putna, Iulian Daraba – antrenor Somuz Falticeni, Vasile Bejenar – membru in actualul Comitet Executiv al AJF, Pepe Armeanca – observator AJF si fostii arbitri divizionari Vasile Paduraru, Ioan Filipciuc si Stelica Barbosu.

Alegerile pentru functiile de conducere ale AJF Suceava vor avea loc in data de 2 martie, in cadrul unui Adunarii Generale Ordinare ce se va desfasura la restaurantul Bradet si la care sunt invitati delegatii tuturor celor 52 de cluburi cu drept de vot.

COMENTARII:

4 Comentarii la "Daicu nu mai candidează"

  1. Se stia demult de acest aranjament intre aceste STELE …..ale Sucevei!Sa te vedem la treaba Anton si mai vorbim!!!!!

  2. O retragere onorabila,dupa o viața in slujba fotbalului.felicitari d le Aurel Daicu.v ați câștigat respectul nostru.speram ca Ciprian sa ducă mai departe munca si realizările d voastra!ati putea rămâne alături de mai tânara conducere,intr un post onorific.de ce nu?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*