Dacă nici sâmbătă, atunci când?

Fara victorie in deplasare de mai bine de cinci luni, Cetatea are sanse reale de a rasturna statisticile tocmai in etapa de sambata, cand trupa lui Ioan Radu joaca pe terenul lanternei rosii, Dinamo II Bucuresti, o echipa care a obtinut doar 4 puncte in cele 11 etape desfasurate pana acum la matineu.

Desi recunoaste ca sucevenii se vor confrunta cu un adversar imprevizibil, Ioan Radu considera ca situatia “cainilor-rosii” in clasament ii indreptateste pe oaspetii sa spere la un succes in “Stefan cel Mare”. “Prin prisma locului ocupat de dinamovisti in clasament, trebuie sa incercam sa obtinem mai mult de la aceasta deplasare. Nu trebuie sa picam nici in extrema cealalta si sa ne lasam total indusi in eroare de faptul ca gazdele sunt pe ultimul loc. Desi au o singura victorie pana acum, Dinamo II este o echipa capabila oricand de surprize”, este de parere Ioan Radu.

Traditia meciurilor directe dintre Cetatea si Dinamo II contine doar cele doua jocuri din sezonul trecut, ambele castigate de bucuresteni, 2-1 in “Groapă” si 2-0 pe Areni.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Dacă nici sâmbătă, atunci când?"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*