Czari aşteaptă s-o comitem

Venita la Suceava dupa o serie de 4 victorii consecutive, UCM Resita a anuntat, prin vocea antrenorului Gligore Czari, ca va incerca sa profite la maxim de erorile pe care le vor comite “studentii” in jocul de maine.

Mergem la Suceava cu un moral bun şi sunt convins că băieţii au conştientizat importanţa jocului în economia campionatului. Vom juca o partidă interesantă împotriva unei formaţii care practică un handbal spectaculos, în viteză, dar atunci când faci un astfel de joc comiţi şi anumite greşeli, de care vom încerca să profităm la maximum. Sperăm ca meciul să fie un spectacol atractiv pentru spectatori şi telespectatori”, a declarat tehnicianul banatenilor, Gligore Czari, pentru siteul www.handbalvolei.ro.

Resitenii au deplasat in Bucovina un lot de 14 jucători, din formaţie lipsind cei doi sârbi Vujadinovic şi Djordjevic, portarul Levente Szabo accidentat, pivotul Cuciula şi extrema dreaptă Alexandru Vulpe. În drumul spre Suceava, interul Alexandru Stamate a contactat o răceala şi a devenit incert. Un plus pentru oaspeti îl reprezintă recuperarea portarului Ionuţ Irimuş, care şi-a revenit complet după accidentarea de la genunchi.

Universitatea – UCM Resita se va disputa vineri, cu incepere de la orele 18.00, in direct la Digi Sport.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Czari aşteaptă s-o comitem"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*